English

Svabergast's presentation

Svabergast has not yet written a presentation.

Stats
Member since:2008-02-26
Comments 0
Latest visitors
Latest posts
Guestbook

You must be logged in to comment. If you are not yet a member - join now!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Written by: Suduki
  2013-02-26 19:46
  Jeg havde for gode argumenter, så jeg endte med at overbevise mig selv om at købe det.
   
 • Written by: Suduki
  2013-02-25 19:53
   
 • Written by: alexander452
  2012-08-28 11:33
  Jeg har ingen anelse hvordan det skulle starte....Jeg blev bare træt af det da jeg prøvede at være positiv, da de råbte af mig
   
 • Written by: miljøgeek
  2011-04-17 21:37
  Det tror jeg vist heller ikk! Sager som i at være advokat
   
 • Written by: miljøgeek
  2011-04-17 14:48
  Kan godt lide dine interreser!
   
 • Written by: Tsunami
  2011-04-13 19:17


  Skod kaptajn!!
   
 • Written by: miljøgeek
  2011-03-26 13:51
  Øv
   
 • Written by: miljøgeek
  2011-03-26 09:26
  Spiller du cod? Så add mig på psn: NoKnox
   
 • Written by: Liou
  2011-03-11 09:27
  Ja, okay. Men du har fuldstændig ret i at der er mangel på RPG i Mass Effect 2, og det er egentlig ikke fair at sige det er er action delens skylde, det er bare Bioware der har valgt ikke at lave det som 1'eren. Hvorfor, ved jeg ikke, da 1'eren jo solgte rigtig godt og fik gode anmeldelser.

  Og Dragon Age: Origins solgte bedre end dem begge så man kunne jo spørge sig selv om alt den forsimpling nu også er hvad spillerne rent faktisk gerne vil have.

  Men jeg kunne godt frygte at det er EA der i sidste ende har ansvaret for det.

  Ja, desværre. Dog var The Shivering Isles en stor update, mens Knights of the Nine til Oblivion var en lidt mindre, stadig pengene værd dog synes jeg.

  Måske men den var stadig for lille til at det var noget der kunne hive mig tilbage efter at have lagt spillet fra mig og det er egentlig problemet med DLC for mig. Havde aldrig købt det hvis ikke det var fordi det blev udgivet sammen med Shivering Isles i GOTY.

  Faktisk er Bethesda ikke så slemme igen, men det er stadig DLC, så det er stadig væk en tommelfinger nedad. EXPANSIONS!

  Nej Horse Armor tingen var heldigvis en engangsforseelse. Jeg kan iværtfald ikke huske at skulle have hørt om at de har gjordt noget lignene siden.

  Alpha Protocol har jeg ikke gennemført nu. Synes ikke rigtig der er så meget der trækker mig tilbage til det. Når det fungerer er det et super godt spil, desværre synes jeg det er sjældent det fungerer. Så jeg har kun spillet det i 5 timer.

  Ja det var lidt af en fusser men jeg var desperart efter noget anderledes. Jeg var træt af at det altid var det samme middelalder halløj, misforstå mig ikke, jeg elsker The Elder Scrolls og Dragon Age, men at det altid skal være det. Nok også en af grundene til at Mass Effect føles så frisk selvom space opera genren aldrig har sagt mig noget.

  Alpha Protocol er ikke et dårligt spil, ikke rigtig. Det er bare afsindig middelmådig og fuld med tåbelige designvalg. Men der er et hvis potentiale over det som bare aldrig blev indfriet. Synd og skam. Obsidan bliver ellers betragtet som værende en af de helt store single player rollespil udviklere så jeg var ekstra skuffet. Det var jo ikke bare en lille tysk eller østeuropærisk udvikler der havde lavet det her.

  Hehe, så hvis man sidder fast har man noget at kigge i Endnu større grund til at begynde, altså

  Jeg skal skam nok få begyndt. Tvivl ikke på det.

  Men, enig. Det er derfor Collector's Editions stadig eksisterer.

  Og Enhanced Edition er jo ikke engang en Collectors Edition som sådan og de tillod alle der havde købt originalen at opdatere over nettet. De havde slet ikke behøvet at gøre alt det. Men de gjorde det aligevel. Det er den slags jeg har stor respekt for.

  Så køber man dem fysisk, og ikke digitalt.

  Ja det er nok et af de bedste argumenter mod digital distribution.

  Jeg køber The Witcher 2 Collector's edition regner jeg med... hvis ikke det var fordi den kostede over 600 kroner Jeg ikke lide at bruge så mange penge

  Jeg har egentlig ikke de store skrupler med det hvis bare det er en stærk collectors edition med masser af indhold som jeg ved at jeg vil kunne lide og et spil som jeg formentlig vil elske og bruge en del tid på. Det er jo ikke bare hvad som helst man køber en collectors edition af.

  Det kan selvfølgelig være dyrt. Det bliver det specielt i år med Uncharted 3, Mass Effect 3 og Skyrim. Alle Must buy titler og de 2 sidste skal jeg helt sikkert have en CE af. Jeg er dog også allerede nu begyndt at spare op og går det endelig helt galt kan jeg jo altid ønske mig Uncharted 3 til jul.
   
 • Written by: Liou
  2011-03-08 20:01
  Jeg ville nu heler ikke gå så vidt som at sige at det ødelage Mass Effect 2. Mass Effect 2 er stadig bedre end langt de fleste spil jeg nogensinde har prøvet og har klart fortjent alle de GOTY Awards den hev hjem sidste år. Men det er en uheldig drejning og fjernede klart en del af glæden ved spillet. Som du selv siger, der var alt for få steder at smide xp efter skills og hele den måde level systemet fungerede, altså at du fik xp for at klare missioner istedet for at dræbe fjender etc. Ja det var et fuldstændig unødvendig tiltag. Ville action delen have været mindre tiltalende med det gamle system? nej selvfølgelig ikke.

  Ark ja, Horse Armor. Det er jo skræk eksemplet men det ser heldigvis ud til Bethesda har lært af det. Men dog en forfærdelig skam at de helt har droppet ideen om rigtige expansions og mener Fallout 3 metoden er den rigtige. Det betyder jo nok at jeg ikke skal have noget ekstra indhold til Skyrim. Oh well det er også billigere.

  Steam? Din forræderiske slange!

  Nej jeg har faktisk også selv overvejet det nogle gange. Dog kun i tilfælde hvor den fysiske kopi virkede til at være Steam versionen underlegen grundet idiotisk DLC. Men indtil videre har jeg undgået det.

  Faktisk har jeg en regulær gamer pc. Men ja det er jo netop det med vennerne og rollespil. Det er bare ikke en genre jeg gider dele med andre, det distrahere og ødelægger indlevelsen. Hvorfor tror du jeg hader MMO genren. Men et spil FIFA, NHL, Tekken osv i ny og næ går jeg skam ikke af vejen for.

  Hey nu købte jeg jo altså spillet med Fallout 3 GOTY og Alpha Protocol. Jeg kunne jo ikke genemføre dem alle på en gang. Og de 2 andre er skam også spillet og genemført men The Witcher kom jeg aldrig lige igang med. Men jeg elsker godt nok indpakningen. En 100 sider lang manual og en ligeså lang gameguide! Gid alle udgivere gad gøre så meget ud af deres fysiske produkter. Så var det nok mindre fristende at købe på Steam.
   
 • Written by: Liou
  2011-03-08 19:13
  Et rollespil må gerne have en sund portion action men det skal helst ikke gå ud over selve rollespilselementerne som det er tilfældet i Mass Effect 2 men så slemt vil det selvfølgelig langt fra være i Dragon Age II og en lidt mere action præget tilgang kan også visse sig at være til gavn for spillet. Så ja sådan grundlæggende er det heler ikke noget der genere mig voldsomt så længe det bare er implenteret ordentlig.

  Jeg har fuldstændig samme opfattelse af DLC. Jeg hadedr at det er blevet normen og udviklerne misbruger konceptet på det groveste men folk er ligeglade. Jeg har det sådan at hvis jeg skal vende tilbage til et spil jeg måske lage til side for flere måneder siden skal der noget mere til at trække mig tilbage end få timers nyt indhold. Derfor er det begrænset hvad jeg nogensinde har købt af DLC. Endelig kommer DLC aldrig på disk medmindre der er tale om special udgivelser der samler det hele. Sådan er det ikke med udvidelsespakker og jeg elsker jo simpelthen at have en fysisk kopi af mine spil, også selvom det blot er udvidelser.

  Med hendsyn til Diablo III er det ikke noget jeg har planer om. Det virker ikke lige som et spil for mig.

  Det skal jeg skrive mig bag øret hvis jeg nogensinde giver Mount&Blade en chance igen. Det er jo det fantastiske med nogle spil. Man køber dem, bliver skuffet og ligger dem væk. Senere finder man dem måske frem igen og opdager at det slet ikke er så tosset igen. Det nummer lavede jeg med Mass Effect og nu ser jeg ligeså meget frem til 3eren som jeg gør med Skyrim.

  Jeg skal også snart til at have givet The Witcher en chance. Fik købt Enhanced Edition og glæder mig meget til at prøve det men kom aldrig lige igang og har besluttet at vente til at jeg er færdig med DA2.
   
 • Written by: Liou
  2011-03-08 05:13
  Skal jeg have spillet? Fandme ja du. Har forudbestilt det og sidder bare og venter som en lille dreng til juleaften.

  Demoen har jeg ikke prøvet. Det ville formentlig bare gøre ventetiden være... eller måske gøre mig bekymret. Du er ikke den eneste der har udtrykt skeptisme efter at have spillet den. Well vi må jo bare håbe det ikke er en indikation af hvor godt det færdige produkt er men jeg må tilstå jeg er en lille smule bekymret.

  Ja Awakening er en ret fed udvidelse. En skam de ikke laver mere af den slags istedet for alt det dlc.

  Og fantastisk de så vælger at bringe min personlige favoridtkarakter fra Awakening tilbage i 2eren og enda som et party medlem.

  Forøvrigt fik jeg endelig prøvet Mount&Blade for... tjah efterhånden et godt stykke tid siden. Det var ikke lige mig. Jeg vidste simpelthen ikke hvad pokker jeg skulle foretage mig. Men kampsystemet... damn jeg elskede kampsystemet og jeg er normaltvis typen der fortækker et joypad men det føltes bare naturligt og rigtigt i M&B. Ud fra det alene kan jeg sagtens forstå du elsker spillet.
   
 • Written by: Liou
  2011-03-07 21:01
  Svaberdreng. Ved at være længe siden jeg sidst har set dig.

  Nå er man ved at gå til af spænding her de sidste dage op til udgivelsen af Dragon Age II?
   
 • Written by: Tsunami
  2010-11-02 16:05
  Vær hilset, ærede kaptajn.
  Skal jeg banne den landkrabbe nedenfor som skriver smæde indlæg?
   
 • Written by: Hattemageren
  2010-05-15 14:32
  Mit navn er Waja - Jeg elsker Kaptajnen!  ( )

  Mvh

  Onkel T
   
 • Written by: Hattemageren
  2010-05-14 21:24
  Du er ikke lækker og der står IKKE at jeg er 15, retard.
   
 • Written by: Hattemageren
  2010-05-14 19:17
  Der står at jeg er 16, 5 stjernet mongol.
   
 • Written by: Hattemageren
  2010-05-14 16:37
  Øh nej, det gør den ikke, spasser.
   
 • Written by: Hattemageren
  2010-05-13 15:22
  Snakker du om, bøsserøv
   
 • Written by: Dryaxx
  2010-04-06 21:25
  Nå, fik man så prøvet betaen i søndags?

  Tillagt 2010-04-06 22:49:
  100kr på alle dem du mødte brugte N-Tec 5 (AK-47) den er ekstremt unfair overpowered atm.. Men anyways. Spillet er epic når man er sammen med et par venner
   
 • Written by: 13brevkasse
  2010-02-27 11:55
  Jeg synes Condemned 1 er mere uhyggeligt end 2'eren Nok også fordi jeg spillede 1'eren på PC. Men, Penumbra serien er godt nok også skræmmende.

  Hvad er Penumbra serien ??

   
 • Written by: Liou
  2010-01-19 18:34
  Hej Svabergast.

  Læste lige det med din storebror, havde ikke set det før nu.
   
 • Written by: Game_Freaker
  2009-12-14 17:03
  Jeg har brugt guides og walkthroughs..
   
 • Written by: 13brevkasse
  2009-12-11 23:12
  Skrevet af: Svabergast
  2009-12-10 12:46
  en prolog er sådan en slags forhistorie, hvor en epilog er en slutnings historie. Hvis det giver mening. Altså, du spiller en historie, som så lægger om til selve single-player delen.


  *******
  Tak for svaret
   
 • Written by: DarkDuks
  2009-10-14 17:33
  Sgu trist det med din bror.. håber du kommer igennem den svære stund der følger ..
   
 
 
Cookies

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy