English

Liquid Lion's presentation

Mer eller mindre aktiv sedan 1.0.

Stats
Member since:2008-02-13
Comments 0
Latest visitors
Latest posts
Guestbook

You must be logged in to comment. If you are not yet a member - join now!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Written by: Catsoup
  2014-09-04 13:53
  Blev besviken att ingen fler kunde svara i din blogg. Helt dött där nu...
   
 • Written by: antonfusk
  2013-08-02 19:14
  Inte tränat nåt, får väl köpa ett medlemskap nästa månad på nått gym i stan. ): Ska försöka se til att träna lite hemma nu, det ger ju lite iaf.
   
 • Written by: antonfusk
  2013-07-28 20:45
  Jag körde enligt detta senast jag tränade:
  http://www.simplyshredded.com/mega-feature-layne-norton-trainin
  g-series-full-powerhypertrophy-routine-updated-2011.html


  Men det blev för mycket, flr många fjantövningar och massa ändringar hela tiden som gjorde det snurrigt. Jag vill köra dt simpelt och enkelt och rakt på sak och vill bli större, just ni iaf.

  Tillagt 2013-07-28 22:08:
  Synd att du inte hade expansionen där. :/

  Passen såg bra ut, måste lära mig marklyft, blev aldrig att jag började med övningen när jag var på gymmet...
   
 • Written by: antonfusk
  2013-07-28 17:43
  I vilken liga är du placerad i sc2? Jag är sämst men skulle vara roligt att spela med någon. Har väl spelat runt 300 matcher totalt bara....
   
 • Written by: Liquid Lion
  2012-10-26 01:03
  borta
   
 • Written by: Aldin Sadikovic
  2012-10-26 00:42
  Även jag är oerhört intresserad av religion! Dock har jag som vana (eller åtminstone försöker) att undvika att diskutera religion på internet eftersom att det bränner fler broar än vad det bygger upp. Om du förstår vad jag menar. Men jag känner till din kompentensnivå inom debattens ädla konst och därför har jag inga problem med att svara på dina frågor

  Varför tror du inte vi sett liknande våld till följd av ockupationen av Tibet? Ligger kanske skillnaden i respektive regions religion?

  Som jag förstått det har även den tibetanska befolkningen brukat våld i vissa sammanhang. Kanske inte i lika stor omfattning men det är troligtvis, mer eller mindre, proportionellt med antal invånare/anhängare och är inte direkt kopplat till religionen i sig. Även om man nu skulle kalla det rättfärdigt.

  Tyvärr är jag inte så pass insatt i den konflikten att jag kan svara bättre än så.

  Vidare undrar jag ifall du läst koranen och i sådana fall vad du tycker om dess innehåll?

  Det har jag faktiskt! Min mormor är en trogen muslim (även mina föräldrar) och hon har läst Koranen för mig när jag var yngre men även jag själv har läst ett par segment ur den.

  När det gäller frågan om innehållet så känner jag att du behöver nog specificera dig lite grann. Syftar du på innehållet rent allmänt eller något särskilt?
   
 • Written by: Yumipon
  2012-10-12 10:02
  Okej, det visste inte jag. Hur som helst är det många evolutionister som försökt ta reda på hur själva livet kom till, och det är därför jag antog att teorin innefattar det också.

  Vad tror du själv om man får fråga?

  Tillagt 2012-10-12 11:57:
  Okej.
   
 • Written by: Yumipon
  2012-10-11 23:18
  Evolutionsteorin har inte bara med livets mångfald att göra, utan dess uppkomst också.

  Men jag ser vad du menar. Jag tror helt enkelt inte på idén att arter utvecklas till helt nya arter. För det första kan arter bara paras inom gruppen, och för det andra så talar evolutionsteorin om en långsam förändring bland arter, något som inte stämmer överrens med verklighetens fossil tex. Tittar man på fossil så upptäcker man ofta väldigt många olika arter från samma tidpunkt, gräver man djupare så hittar man kanske arter som levde mycket tidigare, men ser helt annorlunda ut och saknar koppling till de förstnämnda fossilen. De så viktiga för denna teori "övergångsarterna" saknas helt och hållet.
   
 • Written by: Yumipon
  2012-10-10 21:05
  Det finns flera saker jag tänker på, men det första och främsta är frågan hur livet kan uppstå ur livlös materia. Ingen vetenskap har hittills lyckats besvara frågan på ett trovärdigt sätt enligt mig. Det finns hundratals aminosyror, 20 av dessa ingår i levande cellers proteiner. Inom kemin finns det även någonting som heter kiralitet, och innebär kort sagt att det kan finnas två former av en molekyl, "vänsterhänt" och "högerhänt". För att det ska bli en levande cell behöver alla vara av vänsterhandsmodell.

  Flera evolutionister har själva kommit fram till att chansen att en enkel proteinmolekyl av en slump ska bildas är 10^113. En matematiker vid namn Emilé Borel (osäker på stavningen) kom fram till en teori om att allt med lägre sannolikhet än ett på 10^50 aldrig inträffar. Detta måste tas med en nypa salt dock då det är en gammal teori som skiljer sig från vad man jämför med. Kan nämnas också att 10^113 är större än det beräknade antalet atomer i hela universum.

  Några källor:
  The odds of life forming

  The Institute for Creation Research

  Det här är en del av den uppfattning jag har. Du behöver inte hålla med mig, men jag skulle uppskatta om du accepterar min åsikt.
   
 • Written by: Tecrom
  2012-10-10 18:18
  Tråkigt, jo. Jag hade inga problem med att debattera och inlägget står jag fortfarande för. Men det blev för mycket. Jag förväntade mig en debatt, men jag borde inte ha deltagit mer än med att ha skrivit blogginlägget. Det var nämligen så fort som jag började skriva som det började flyga påhopp och annat tråkigt. Tyckte att det var lika bra att stänga igen proppen istället för att låta debatten eskalera.
   
 • Written by: Nicklas Holm
  2012-09-23 11:51
  Halloi! Känns faktiskt som att vi diskuterat någon liknande tidigare, men aja. För mig ateism ett ställningstagande där man bestämt sig för att det inte existerar någon gud. Medan en agnostiker inte tagit ställning utan ser det som omöjligt att bevisa huruvida gud existerar eller ej.
   
 • Written by: jonte91n
  2012-04-19 22:57
  Du undra hur stor galgen var i min blogg. Varje pelare är 6 meter hög.
   
 • Written by: Oxenstierna
  2012-03-31 13:32
  Låter alldeles utmärkt, jag är redo!
   
 • Written by: Oxenstierna
  2012-03-30 17:43
  Hoppas du inte glömt vårt samtal om monarkin.
   
 • Written by: jonte91n
  2012-03-30 14:51
  Låter bra!
   
 • Written by: jonte91n
  2012-03-29 14:46
  Skriv gärna vidare om argumentation då det samt retorik är ett par av mina favoritämnen. Trevligt att du gillar Hitchens med. Hoppas du inte missade han och Stephen Frys fullständiga mangling av katolska kyrkan?
   
 • Written by: shruk4
  2012-01-24 20:09
  Profilbild av Cristopher Hitchens respect
   
 • Written by: Josephus Flavius
  2012-01-17 23:06
  Vilket hemspråk har du?
   
 • Written by: DivineNerd
  2012-01-16 15:09
  Du förstod precis allting rätt och enligt min uppfattning kommer du till helt rätt slutsats. Det största felet som görs är att nr 4 antar att det endast existerar materia och koncept. Utöver det buntar argumentet ihop logiska absoluter som koncept och logiska absoluter som vad de faktiskt är, vilket blir ännu tydligare i de lite mer utförligare varianterna. Alltså att påståendet A=A inte är det samma som det A=A pekar på, detta förklarade du ju dock själv.

  Tillagt 2012-01-16 16:17:
  Det verkar som att du och jag har för lika åsikter för att hålla några diskussioner överhuvudtaget vilket jag uppriktigt talat är ganska glad för. Av det jag sett verkar du inte bara tänka rätt utan ger den du diskuterar mot lite utrymme för att prata nonsens genom att vara konkret. De är alltid de som är de svåraste att diskutera mot/med. Annars kan man bara babbla på utan att komma till just någonting alls.
   
 • Written by: DivineNerd
  2012-01-16 13:10
  Jag vet inte om det är något du är intresserad av men jag postade ett argument för guds existens i Finns gud? tråden. Det hade varit roligt att få ditt svar på det eftersom jag misstänker att du gillar att granska argument för guds existens. Här har du det iaf:

  1.Det finns objektiva logiska absoluter.
  2.Vi kan ha koncept av dessa logiska absoluter.
  3.Dessa logiska absoluter är inte fysiska(vi kan väga,mäta eller frysa dem)
  4.De måste därför vara koncept.
  5.Koncept är beroende av ett medvetande.
  6.Eftersom de logiska absoluterna är helt objektiva måste medvetandet vara ett oändligt sådant.
  7.Det medvetandet är gud.
  8.Gud finns.


  Jag känner att jag har bra koll på vart felet ligger men ganska många kan ha svårt med det här argumentet, detta är dock en väldigt förenklad variant.
   
 • Written by: SputniQ94
  2012-01-08 23:01
  Tackar tackar! Ska ge mig på ett försök nu någon gång i veckan. Du inspirerade mig
   
 • Written by: Josephus Flavius
  2011-08-17 12:14
  Jag är inte intresserad att diskutera det med dig.
   
 • Written by: Andre Lamartine
  2011-08-15 20:23
  Tyvärr är jag inte lagd åt det konservativa hållet och jag använder inte Billy O'Reilly som politiskt ståndpunkt. Jag använder O'Reillys nuna som avatar på grund av att jag finner honom, och sina uttalanden, direkt... roliga. Jag tycker att karlen är en fullständig idiot och hans dumhet facinerar mig. Min åsikt om honom har dock ingenting att göra med min åsikt om konservatismen.

  Ledsen att göra dig besviken...
   
 • Written by: Josephus Flavius
  2011-07-24 15:42
  Korrekt, min rationella sida ser ingen anledning till att tro på Gud.

  Jag ser mig som jude etniskt och traditionsenligt. Det är också den enda skillnaden mellan oss två. Etnicitet och traditioner.
   
 • Written by: Liquid Lion
  2011-07-24 15:26
  Hmm, men din rationella sida ser alltså ingen anledning att tro på Gud?

  Hur ser du på dig själv som jude? Vad anser du att det gör för skillnad på dig och mig, som inte är jude?

  Edit: Haha, detta skulle skrivas i Josephus gästbok.
   
 
 
Cookies

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy